Jubileum

 In 2010 bestaat wsv De Kennemer Jagers 75 jaar. Hieronder een impressie d.m.v. een brief en foto's van de jubileumfestiviteiten.

 

Even een terugblik op de jubileumloop in Nijmegen van zondag 10 oktober 2010

Door Huig Hogendoorn

Deze zondag was iedereen die zich had opgegeven om mee te gaan naar Nijmegen op tijd aanwezig bij het zwembad "De Heerenduinen". Na een groepsfoto te hebben gemaakt in de speeltuin, zijn we in de bus gestapt om richting Nijmegen te gaan. Dit ging via de A2 en de A12 richting Arnhem en vandaar naar Nijmegen. We kwamen rond 11.00 uur aan. Nadat de chauffeur ons had afgezet, moesten we nog eens zo'n 300 meter lopen naar de speeltuin "De Leemkuil", alwaar de start was voor de wandeling.
Nadat iedereen wat had gedronken en dhr. Mulders de startbewijzen in ontvangst had genomen en aan iedereen had uitgedeeld, zijn we op pad gegaan voor de wandeling. Deze duurde ongeveer een uur tot 5 kwartier, zodat iedereen weer op tijd terug was.

Na nog wat te hebben gezeten zijn we weer op pad gegaan naar de bus die ons naar het Nationaal Fietsmuseum Velorama bracht. Hier kwamen we ogen te kort om alles te zien wat er allemaal uitgestald stond aan fietsen van heel vroeger en nu en de nodige accessoires. Toen iedereen het had gezien, zijn we weer naar buiten gegaan en kon iedereen ongeveer 1 uur doen waar hij zin in had. Er was kermis, dus diverse mensen zijn het reuzenrad in geweest en weer anderen hebben wat rondgekeken of ergens op een muurtje gezeten tot het weer tijd was om in de bus te stappen die ons naar het bowlingcentrum "Olround" bracht om met elkaar een uurtje te gaan bowlen.
Nadat iedereen zijn bowlingschoenen aan had, zijn we naar de banen gegaan. Iedereen was al ingedeeld, zodat iedereen wist met wie hij of zij moest spelen. Dit hebben we een uurtje gedaan en verschillende mensen zijn in de prijzen gevallen met het aantal gescoorde punten.

Toen was het tijd om de inwendige mens te versterken en dat deden we met gourmetten. Dit was heel gezellig en iedereen kon genoeg eten, want er was van alles volop. In de tussentijd bedankte Gré Peeneman het bestuur voor deze geweldige dag die wij als leden van hun hebben gekregen voor het 75-jarig bestaan van de vereniging.
Nadat iedereen klaar was, zijn we naar de bus gegaan die ons weer naar huis bracht. De reis duurde alleen wat langer omdat het verschrikkelijk druk was op de weg, maar al met al waren we rond 21.45 uur weer terug bij het zwembad. Hier aangekomen hebben we het bestuur nogmaals bedankt voor deze prachtige wandeldag.
 

Foto's receptie

Foto's wandelen

Foto's Nationaal Fietsmuseum Velorama

Foto's bowlen en gourmetten bij "Olround"