NIEUWS

 

Noord-Hollandse Provinciale Wandeldagen 2008

Op 12 en 13 april 2008 waren De Kennemer Jagers voor de tweede keer aanwezig op de Noord-Hollandse Provinciale Wandeldagen als promotieteam. Op zaterdag werd de promotietafel bemand door de heren Marco de Witte en Arjo Eijgelsheim. Op zondag waren de dames Lia Boot en Joke Koster aanwezig om de wandelsport en de vereniging te promoten. Het waren leuke, gezellige, lange en vermoeide dagen. Ondanks dat deze tocht niet in de verenigingswandelprogramma was opgenomen, hebben toch een aantal mensen deze tocht gelopen.

Ab van Weelderen krijgt zilveren Bondsspeld

Tijdens de ledenvergadering op 23 februari 2008 heeft de heer Ab van Weelderen uit handen van N.H.B.W.-voorzitter Willem Croeze de zilveren bondsspeld ontvangen. Hij kreeg deze onderscheiding vanwege het feit dat hij 29 jaar bestuurslid is geweest en zeer actieve inzet heeft vertoond in al die jaren. Tot op de dag van vandaag is de heer Van Weelderen nog steeds actief in het realiseren van de diverse parkoersen voor onze tochten.

              

Lid in de Orde van Oranje Nassau

Op vrijdag 27 april 2007 is onze penningmeester Jan Mulders benoemt als Lid in de Orde van Oranje Nassau. Het lintje werd opgespeld door burgemeester Cammaert van de gemeente Velsen. Jan werd door twee bestuursleden naar het gemeentehuis gelokt met de smoes dat er gesproken moest worden over de vergunningen voor de Avondvierdaagse. De niets vermoedende feestvarken was blijverrast. Jan kreeg zijn lintje vanwege zijn jarenlange enorme inzet voor de wandelsport. In de IJmuider Courant stond een interview met Jan Mulders (klik hier).

Noord-Hollandse Provinciale Wandeldagen 2007

Op 14 en 15 april 2007 zijn de eerste Provinciale Wandel Dagen (PWD) georganiseerd. De Kennemer Jagers waren daar ook aanwezig; als wandelaar en als promotieteam. Op zaterdag werd de promotiekraam bemand door de dames Lia Boot en Joke Koster en de heer Jan Mulders. Op zondag was het echtpaar Miriam en Arjo Eijgelsheim aanwezig om de wandelsport en de vereniging te promoten. En niet voor niets, want in deze dagen werden er toch nieuwe leden geworven. Het waren leuke, gezellige, lange en vermoeide dagen, maar zeker voor herhaling vatbaar.

      

Ab van Weelderen Lid van Verdienste

Tijdens de jaarvergadering is de heer Ab van Weelderen gekozen als Lid van Verdienste. De heer Van Weelderen is 30 jaar lid van de vereniging en heeft een zeer lange tijd achter de rug als lid van het bestuur, waar hij de functie van parkoersbouwer vervulde.